Stiri

Colour your life!

  2020-02-05 (articol)  
Cei de la Traffic Chairs, activează in domeniul scaunelor de birou încă din anul 1996. Produc la Cluj-Napoca scaune ergonomice, scaune de conferințe, scaune tip vizitator și scaune profesionale, numarul scaunelor ieșite anual pe poarta fabricii depășind 160.000 unități. Acest număr se poate traduce prin capacitate de producție, experiență, seriozitate, clienți mulțumiți și nu în ultimul rând dedicație în munca de zi cu zi.

Traffic Chairs vă oferă o gamă largă de produse, grupate pe mai multe categorii, de la cele economice, până la modele de avangardă. în zilele noastre, cu un ritm de viață tot mai agitat, confortul nu mai este un lux, ci o necesitate. Colecțiile Traffic Chairs nu propun doar design de ultimă oră, stil, rafinament și ergonomie. Ele propun o stare.

Traffic Chairs promovează culoarea, oferindu-vă posibilitatea de a alege scaune și fotolii în peste 100 culori – piele de cea mai bună calitate și materiale textile variate. Rupeți monotonia, faceți combinații îndrăznețe, potrivite unor spații diverse: birouri, locuințe, săli de prezentare, spații de primire, săli de conferințe, cabinete medicale etc. Prin culoare vă puteți exprima mai bine personalitatea.< < < Stiri