Stiri

EHRLE România se alăture organizatorilor Castel Rally

  2020-01-25 (stire)  
EHRLE România a decis să se alăture organizatorilor Castel Rally datorită valorilor și pasiunilor comune: mașini, tradiție, calitate.

EHRLE este producător german de top în domeniul spălătoriilor auto self service și a echipamentelor de spălare la înaltă presiune, industriale, având o tradiție de peste 50 ani în acest domeniu.

Compania EHRLE, ca pionier în dezvoltarea tehnologiei de curățare fără atingere bazate pe microparticule, a fost apreciată de mai mult de 5.000 de companii care au ales să folosească aceste echipamente. în momentul de față EHRLE este prezent în majoritatea țărilor europene și mai multe țări din Asia.

În România, reprezentanța EHRLE și-a început activitatea în 2013, în momentul de față funcționând 30 de spălătorii self service EHRLE, în special în zona centrală a țării. în perioada imediat următoare își vor începe activitatea alte peste 15 spălătorii în toate zonele țării.

Tehnologia EHRLE este o tehnologie foarte modernă în domeniul spălătoriilor auto self service, bazată pe caldă (40-50C), dedurizată și un detrgent solid cu microparticule ultraeficient. Tehnologia include, de asemenea, program de îngrijire cu ceară nanotehnologică, dozată la apa caldă, dedurizată, și program de clătire finală cu apă filtrată prin osmoză inversă și un polish de uscare, pentru o uscare rapidă, și o suprafață strălucitoare, fără pete.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de referințe pentru a identifica cea mai apropiată spălătorie self service EHRLE: aici< < < Stiri